Meteen naar de content

Voor 23:00 besteld = Vandaag verzonden

Betaal later met

Gratis bezorging bij bestellingen boven €19

  Veel gestelde vragen

  Op deze pagina KLIK HIER kun je door je e-mail adres en ordernummer in te voeren je pakket volgen. Volg de instructies op deze pagina om je betelling te volgen.

  De verzendkosten van de bestelling nemen wij voor eigen rekening.*

  Dit geldt alleen voor bestellingen van meer dan €19

  Wij streven om uw product binnen 1-2 werkdagen te verzenden!GRATIS Doorgaans betreft de gestreefde levertijd van een product op voorraad binnen Nederland en België 4-9 werkdagen. Dit is een geschatte levertijd en komt pas tot stand wanneer het product daadwerkelijk is verzonden. De levertijd kan verschillen bij toetreding van omstandigheden. Voorbeelden corona gerelateerd, vertragingen bij de postleveranciers.

  Dit kan zeker! je kunt de status van je bestelling zien via de volgende link:

  KLIK HIER om je bestelling te volgen.

  Helaas kunnen we uw bestelling niet meer wijzigen nadat we deze hebben verwerkt. Als u een grotere hoeveelheid of een extra product wilt bestellen, plaats dan online een nieuwe bestelling. U betaald geen extra verzendkoste

  Dit wordt automatisch naar uw e-mailadres gestuurd wanneer u een bestelling plaatst. Als je je orderbevestiging niet binnen 24 uur hebt ontvangen, neem dan contact met ons op KLIK HIER voor het geval er een probleem is met je bestelling. Controleer de spam- of junkmap van uw mailbox voordat u contact opneemt, voor het geval de orderbevestiging daarheen is omgeleid.

  Er zit maar een korte tijd tussen het moment waarop u uw bestelling plaatst en het moment waarop we deze gaan verwerken. Als u na het bestellen direct contact met ons opneemt via : Info@Hutsen.nl kunnen we uw bestelling mogelijk annuleren voordat deze is verwerkt. Als dit niet het geval is, zullen we uw bestelling verzenden en kunt u deze na ontvangst naar ons retourneren als u dat wilt.

  In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Je kunt de status van je bestelling checken via de volgende link:

  KLIK HIER om je bestelling te volgen.

  Heb je 3 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

  Omdat we werken met verschillende leveranciers kan het zo zijn dat producten afzonderlijk van elkaar verzonden worden. Als er artikelen uit je bestelling ontbreken ontvang je deze doorgaans na 2-3 dagen.

  Ja, U kunt uw artikel binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Zie voor meer informatie RUILEN EN RETOURNEREN

  Als je niet tevreden bent over je bestelling kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten.

  Een retourzending dient altijd te zijn voorzien van Track & Trace code. De zender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

  Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen streven wij dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening staat.

  KLIK HIER om je retrour aan te melden!

  en KLIK HIER voor de volledige retourvoorwaarden!

  De orderbevestiging wordt automatisch naar uw e-mailadres gestuurd wanneer u een bestelling plaatst. Als je je orderbevesting kwijt bent, neem dan contact met ons op : Info@Hutsen.nl. Controleer de spam- of junkmap van uw mailbox voordat u contact opneemt, voor het geval de orderbevestiging daarheen is omgeleid.

  Op deze pagina KLIK HIER kun je door je e-mail adres en ordernummer in te voeren je pakket volgen. Volg de instructies op deze pagina om je betelling te volgen.

  Vanaf het moment dat je pakketje is verzonden en aangekomen bij het postorder bedrijf is de Track en Trace informatie beschikbaar. Hou er rekening mee dat er enige vertraging tussen kan zitten.

  Klantenservice
  Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar voor al uw vragen.

  Veilig afrekenen
  IDEAL, Klarna, Bancontant & Creditcards

  Kwaliteitsgarantie
  Wij voeren dagelijks marktonderzoeken voor de laagste prijs garantie.

  GRATIS VERZENDING

  Bij bestellingen van €19 en meer